Logo English

ICBF / BakfietsTreffen in Groningen

undefined

Het BakfietsTreffen / ICBF2019 bestaat in 2019 uit een driedaags evenement voor een breed publiek van professionals en particulieren. Op vrijdag 14 juni is een conferentie voor professionals. De beurs op zaterdag 15 juni is ook voor professionals. De markt en beurs op zondag 16 juni is een publieksdag. Bak- en vrachtfietsen en aanverwante producten uit heel Europa kunnen bekeken en uitgeprobeerd worden. Net als vorig jaar in Berlijn zal er een paviljoen zijn voor non-profit bak- en vrachtfietsinitiatieven.

Producenten van lichte elektrische vrachtvoertuigen (LEVV) zijn eveneens welkom en kunnen zich registreren voor een stand op het ICBF2019.

De gemeente Groningen is organisatiepartner van het ICF2019 en nodigt haar partnersteden in diverse Europese projecten uit deel te nemen aan het ICBF, zoals Assen, Edinburgh (Schotland), Boras (Zweden), Mechelen (België), Oldenburg en Bremen (Duitsland).

Aansluitend op het BakfietsTreffen zal in Groningen de jaarlijkse SUMP Conference plaatsvinden met honderden gasten uit binnen- en buitenland.

In 2019 vindt het BakfietsTreffen plaats in Groningen op het terrein van de voormalige Suiker Unie.

Naast de bakfietsenmarkt en activiteiten voor jong en oud zijn er discussies en workshops voor professionals. De discussies en workshops zijn in het Nederlands en in het Engels. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

 

En natuurlijk is er lekker eten en drinken.

 

undefined

undefined