Logo English

Urban Arrow is sponsor van het ICBF2017

Het International Cargo Bike Festival is blij met de ondersteuning van bakfietsfabrikant Urban Arrow.

undefined

Urban Arrow is ongeveer vijf jaar geleden gestart en heeft als doel de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische bakfietsen. Urban Arrow maakt aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die zich dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens goed uitzien. Hiermee wil het een alternatief zijn voor het gebruik van de auto en de scooter. 

undefined

De Urban Arrow is er in vier modellen: Family, Shorty, Cargo en Tender. Allemaal zijn het bakfietsen met elektrische trapondersteuning waardoor je, zonder dat het je veel kracht kost, snel je boodschappen, kinderen en vracht door de stad manoeuvreert. Urban Arrow werkt met een modulair systeem; het achterframe is van alle fietsen gelijk en je kunt de fiets eenvoudig ombouwen tot een ander model uit het assortiment.

Urban Arrow heeft twee doelgroepen: gezinnen met kinderen en de zakelijke markt (bedrijven die iets te vervoeren hebben). 

undefined

De Nederlandse roots zijn belangrijk voor het fietsmerk. Nederland wordt vaak gezien als hét fietsland van de wereld. Een fiets uit Nederland moet wel goed zijn, zo wordt in het buitenland terecht gedacht. 

Op dit moment zijn de fietsen van Urban Arrow verkrijgbaar in 18 landen, waaronder Australië, Zweden en de Verenigde Staten. Wereldwijd wordt fietsgebruik gestimuleerd en Urban Arrow speelt een actieve rol als het gaat om het bieden van oplossingen voor dichtslibbende stedelijke gebieden.