Logo English

Greenolution lanceert de B3 bag

Het jonge Amersfoortse bedrijf Greenolution heeft een nieuwe tas ontwikkeld: de B3 bag. Deze waterdichte tas combineert het beste van een fietstas met de voordelen van een shopper op wielen. Ruimer dan een gewone fietstas en door de wieltjes en het uitschuifbare handvat heel handig als boodschappen- en reistas.

undefined

Een gewone fietstas is als boodschappentas vaak òf te klein òf te onhandig om mee te nemen bij het shoppen. De B3 bag lost die problemen op. Hij is voorzien van variohaken waarmee de gebruiker hem gemakkelijk op alle soorten bagagedragers kan hangen – en aan een winkelwagentje. Op straat of in de winkel kun je hem soepel achter je aan laten rollen. Een ander voordeel is dat de tas gemakkelijk groter is te maken door de bovenkant uit te rollen.

Christian Suurmeijer, industrieel ontwerper en eigenaar van Greenolution, haalde de inspiratie voor de B3 bag uit zijn eigen dagelijks leven: “Ik vroeg me af waarom boodschappen doen met de fiets zo’n gedoe was, en waarom er geen handige tassen waren waarin je weekboodschappen gewoon op de fiets kunt meenemen. Zulke kleine ongemakken zijn voor veel mensen een reden om de auto te pakken. Toen ben ik begonnen met het ontwikkelen van de B3 bag: een slimme fietstas die boodschappen doen met de fiets een stuk makkelijker en plezieriger maakt.”

undefined

De B3 bag is tevens zeer geschikt voor op reis. Wie bijvoorbeeld met de trein reist, kan de tas bij aankomst op een huurfiets haken voor het laatste stuk naar de uiteindelijke bestemming. De B3 bag is gemaakt van sterk, duurzaam en waterdicht materiaal en is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en rood. Meer informatie: www.bigbrightbag.nl.

Prijzen met 25% introductiekorting t/m augustus 2016

Per tas                                € 96,80 (normaal € 129,-)

Set van 2 tassen               € 173,60 (normaal € 193,60)