Logo English

Sponsors/Partners

Het organiseren van het International Cargo Bike Festival 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door de Topsector Logistiek, Gemeente Nijmegen en de provincie Gelderland.

undefined            undefined undefined

Een belangrijke sponsor is Urban Arrow.

We zijn ook erg blij met de ondersteuning van The Alinker Europe B.V., Mobycon, Mercure Hotel Nijmegen, Busybike, Scratchwork, Loendersloot groep, Gloedcommunicatie, Jac.Splinter, Postma Express, Battery Fact, Fietsersbond Afdeling Nijmegen, Taichi @ home, en de European Cycle Logistics Federation. Informatie over sponsormogelijkheden zijn te vinden op de factsheet sponsoring.  

Ook de belangeloze medewerking van de meeste sprekers en de bijdragen van de standhouders op het BakfietsTreffen en de vele vrijwilligers zijn essentieel om het evenement te kunnen organiseren en laagdrempelig te houden.

Het International Cargo Bike Festival van afgelopen april 2016 was een groot succes. Het was een zeer internationaal gezelschap afkomstig uit 25 landen.

Het International Cargo Bike Festival is daarmee ook een ideale netwerkomgeving om veel nieuwe nationale en internationale contacten te leggen.

Heb je interesse om het ICBF te sponsoren, kijk dan onder Factsheet Sponsoring  Wil je een stand, kijk dan onder op de engelstalige website onder Exhibition.