Logo English

Programma BakfietsTreffen / International Cargo Bike Festival

HET PROGRAMMA VAN HET ICBF2019 IN GRONINGEN WORDT ZO SPEODIG MOGELIJK BEKEND GEMAAKT.

DE REGISTRATIEFORMULIEREN WORDEN OOK KLAARGEMAAKT.

 

Het BakfietsTreffen / International Cargo Bike Festival 2018 vindt plaats op 14 - 15 april 2018 op Flughafen Tempelhof in Berlijn.

Het Bakfietstreffen is een ontmoetingsplaats voor het grote publiek, gezinnen, overheden en professionals. Een mooie plek om te zien wat er allemaal mogelijk is met bakfietsen en erg leerzaam om te zien hoe met slimme oplossingen het klimaatprobleem wordt aangepakt!

In 2018 vindt het BakfietsTreffen / ICBF2018 plaats tijdens VELOBerlin. VELOBerlin is een groot fietsevenement in Berlijn met ruim 300 standhouders en 15 tot 20.000 bezoekers. Er zijn ruim zestig stands met bakfietsen en aanverwante producten, leuke activiteiten en stands met lekker eten en drinken. Er is veel ruimte om allerlei (bak)fietsen uit te proberen.

VELOBerlin is een echte belevingsevenement voor alle categoriën fietsers of zoals ze het zelf omschrijven op de website:

'Vom 14.-15. April werden die neusten Themen und Trends der Fahrradwelt auf den vier Areas Urban & Lifestyle, Sports & Adventure, Bike & Travel und Testival präsentiert. VELOBerlin 2018 - das Fahrradfestival in der Hauptstadt!'

Op zaterdagavond 14 april is er een grote Cargo Bike Parade door de straten van Berlijn.

undefined

Op zondagmiddag 15 april vindt de International Berlin Cargo Bike Race 2018 - Spring Edition plaats op Flughafen Tempelhof. Je kunt je hier INSCHRIJVEN voor de Race. Het maximum aantal van 70 deelnemers is weliswaar al bereikt, maar je kunt je nog op een reservelijst laten paatsen, omdat er altijd wel rijders zijn die niet op het aangegeven moment komen opdagen.

De Parade en de Race worden georganiseerd door de Cargo Bike Fans Berlin.

undefined undefined undefined undefined

Tijdens het BakfietsTreffen kun je stroopwafels kopen om mee naar huis nemen in een speciaal door Fietsdiensten.nl ism Bartswerk voor het BakfietsTreffen en Velo-city ontworpen fietsblikje, met een bakfiets, een racefiets, een kinderloopfietsje, een omafiets en een ligfiets.

undefined

Meer informatie over het programma kun je H I E R lezen.